Wie zijn wij

Koester is een initiatief van twee zussen en hun moeder die een liefde voor oude spullen delen. Het is een lang gekoesterde droom om samen een onderneming te starten, en nu is het zover!

In onze winkel vind je een eclectische mix van vintage, industrieel, antiek, design en gewoon leuke spullen. Omdat we met z’n drieĆ«n inkopen hebben we een gevarieerd aanbod. Ons motto: koop alleen iets als je er blij van wordt! Elke week maken we een nieuwe etalage, volg ons op Instagram om mee te kijken!

Kom langs in ons vrolijke pand in Deventer op do-vrij-za tussen 10:00-17:00 uur

Adres & Contact

KOESTER

Kleine Overstraat 69

7411 JK Deventer

Openingstijden

Do 10:00 – 17:00 uur

Vrij 10:00 – 17:00 uur

Zat 10:00 – 17:00 uur

koester@vrolijkevintage.nl

KVK 86763806

Bijzondere items

Bij Koester zijn we steeds op zoek naar bijzondere objecten die een huis kunnen opvrolijken. Kleurrijk vintage, industriƫle toppers, degelijk design, nostalgisch speelgoed en een vleugje antiek; voor ons een logische combinatie. Bijzondere items met nuchtere prijskaartjes.

De jaren ’60-’70-’80-’90 worden goed vertegenwoordigd in ons vrolijke assortiment dat zorgvuldig door ons is samengesteld. Je vindt bij ons o.a. plantentafeltjes, lampen, schilderijen, beeldjes, rieten manden, kleine kastjes, stoelen, vazen, spiegels, glaswerk, houten speelgoed en curiosa. Kortom; voor een toevoeging aan je interieur of een cadeau met karakter ben je bij ons aan het juiste adres!

[instagram-feed]